Kasvatuksen ammattilainen ruokakasvattajana

koulutus, täydennyskoulutus

Toteutatko jo ruokakasvatusta työssäsi, mutta kaipaat teoriatietoa ja vahvistusta käytännön tekemisen tueksi?

Maksuton Kasvatuksen ammattilainen ruokakasvattajana 5 op -koulutus tarjoaa kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille konkreettisia keinoja kokonaisvaltaisen ruokakasvatuksen toteuttamiseksi.

Koulutuksessa perehdytään ruokakasvatuksen käsitteisiin, näkökulmiin ja tutkimukseen sekä pohditaan omaa ruokakasvatuksen pedagogiikkaa. Keskeisenä tavoitteena on tutustua ruokasuhdeajatteluun pedagogisena työvälineenä. Opetuksessa hyödynnetään käytännönläheisiä tehtäviä ja ammatillista vertaistyöskentelyä.

Maksuton verkkokoulutus

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina Moodle-oppimisympäristössä 10.1.-30.4.2021. Opetuksessa hyödynnetään käytännönläheisiä itsenäisesti toteutettavia tehtäviä ja ammatillista vertaistyöskentelyä. Koulutus on mahdollista suorittaa töiden ohessa opiskellen, koska suurin osa opiskelusta tapahtuu joustavasti opiskelijan valitsemana ajankohtana. Yhteisiä tapaamisia (etäyhteydellä) on koulutuksen aikana neljä ja niihin on suositeltavaa osallistua.

Koulutus toteutetaan osana Kokonaisvaltaista ruokakasvatusta varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen -hankkeen (KOKOAVA) toimintaa. Hanke on yksi maa- ja metsätalousministeriön rahoittamista Ruokaketju-hankkeista, joten koulutus on näin ollen osallistujille maksuton.

Koulutus toteutuu 10.1.-30.4.2022 ja mukaan mahtuu enintään 40 opiskelijaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksen sivuilla. (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)


Jaa: