Kiitos Maistuvasta lukuvuodesta

Kesäloma alkaa pian, ja on aika kiittää kaikkia mukana olleita tästä erittäin maistuvasta lukuvuodesta.

Takana on hieno ja tapahtumarikas vuosi, jonka aikana Maistuva koulu -mallin vaikuttavuutta on tutkittu alakouluissa Salossa, Järvenpäässä, Kuopiossa, Sotkamossa ja Siilinjärvellä.

Poikkeuksellisesta keväästä huolimatta koulut ovat olleet hienosti mukana hankkeessa, ja saimme hyvin vastauksia myös kevään tutkimuskyselyihin. Nyt analysoimme kyselyiden vastauksia. Tuloksista tiedotamme kesän jälkeen.

Tervetuloa loppuseminaariin

Jo nyt kannattaa merkitä kalenteriin Maistuva koulu -hankkeen loppuseminaari, joka järjestetään keskiviikkona 2.9. kello 9–11.30 Helsingissä sekä etäyhteyksillä. Seminaarissa kuullaan tutkimuksen tuloksia sekä puheenvuorot opettajilta ja ruokapalveluista.

Verkkosivut käytössänne

Maistuva koulu -verkkosivuja ylläpidetään myös hankkeen päätyttyä. Kehitämme sivustoa kesän ja alkusyksyn aikana, ja kuulisimmekin nyt mielellämme mielipiteesi sivustosta.

Mikäli sinulla on kehitysehdotuksia, uusia ideoita tai mitä tahansa muuta palautetta, voit kertoa sen meille joko verkkosivujen yhteydenottomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen silja.varjonen(at)ruukku.org. Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta!


Lämmin kiitos tästä lukuvuodesta kaikille mukana olleille ja verkkosivuilla vierailleille.

Koko Maistuvan koulun tiimi toivottaa hyvää kesää!


Jaa: