Hyppää sisältöön

Ruoka-aiheinen kerhotoiminta

0  Printtaa

Kokkikerho, välipalakerho, makukoulu tai muu ruoka-aiheinen kerhotoiminta soveltuu erinomaisesti kehittäväksi vapaa-ajan toiminnaksi oppilaiden iltapäivään tai aamuun, esimerkiksi osana Harrastamisen Suomen mallia. Kerho-ohjaajien tiivis yhteistyö koulun muun henkilöstön kanssa varmistaa, että kerhotoiminnan tavoitteet ja ohjauksen sisällöt ovat linjassa koulun muun ruokakasvatustoiminnan kanssa.  

Kerhotoiminta voidaan toteuttaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa:

Kurkkaa esimerkiksi hyvä käytäntö Limingasta: Limingan Aamuvirkku-ryhmässä kokoonnutaan tekemään aamupalaa ennen koulupäivää

Oppaita kerho-ohjaajille 

3-6 lk, Esiopetus -1-2 lk, Kotitalous, Laajempi kokonaisuus, Makukoulu, MOK & teemapäivät, Yhteistyö koulussa

Voisit tykätä myös näistä