Ruoka-aiheinen kerhotoiminta (nro 102)

 Printtaa

Kotitalous, Yhteistyö

Kokkikerho, välipalakerho, makukoulu tai muu ruoka-aiheinen kerhotoiminta soveltuu erinomaisesti kehittäväksi vapaa-ajan toiminnaksi oppilaiden iltapäivään tai aamuun, esimerkiksi osana Harrastamisen Suomen mallia. Kerho-ohjaajien tiivis yhteistyö koulun muun henkilöstön kanssa varmistaa, että kerhotoiminnan tavoitteet ja ohjauksen sisällöt ovat linjassa koulun muun ruokakasvatustoiminnan kanssa.  

Kerhotoiminta voidaan toteuttaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa:

Kurkkaa esimerkiksi hyvä käytäntö Limingasta: Limingan Aamuvirkku-ryhmässä kokoonnutaan tekemään aamupalaa ennen koulupäivää

Oppaita kerho-ohjaajille 

Voisit tykätä myös näistä


Jaa: