Kouluravintolan nimikilpailu (nro 33)

 Printtaa

Ruokapalvelut, Yhteistyö

Keksitään yhdessä kouluravintolalle nimi! Kouluravintolan nimeäminen lisää sen arvostusta. Nimen keksimisestä voidaan järjestää kilpailu, johon koko koulu saa osallistua.

Tehtävän toteutus

Julistakaa nimikilpailu aamunavauksen yhteydessä tai muussa sopivassa, kaikki luokat tavoittavassa yhteydessä. Kisan voi julistaa avatuksi esimerkiksi ruokapalveluhenkilökunnan edustaja, rehtori tai oppilaskunta. Antakaa jokaiselle luokalle tehtäväksi keksiä yksi nimiehdotus ja toimittaa ehdotus määräpäivään mennessä kisan avaajalle. Oppilaista, opettajista ja ruokapalveluhenkilökunnasta kerätty arvovaltainen raati arvioi ehdotukset ja valitsee niistä parhaimman. Mikäli koulussa toimii ruokaraati/kouluruokatoimikunta/tms., se voi arvioida ehdotukset. 

Julkistakaa kisan voittaja koko koululle esimerkiksi aamunavauksen yhteydessä. Voittaneen nimiehdotuksen tehnyt luokka voidaan palkita mahdollisuuksien mukaan pienellä palkinnolla. Laatikaa kouluravintolalle uuden nimen mukaiset kyltit ja muokatkaa halutessanne ruokasalissa sisustusta nimen teeman mukaisesti.

Lisää ideoita ruokasalin viihtyisyyden lisäämiseksi löydät esim. kortista Ruokasalin tunnus ja kuosi.

Voisit tykätä myös näistä


Jaa: